Radio Manele 2016 Chat

Radio manele 2016 noi online, manele noi din 2015 2016 in direct la radio, moderatori de emisie de calitate, dedicatii si preferinte muzicale special pentru ascultatorii nostri fideli. Pe Radio manele 2016.

Radio Manele 2016

Daca doresti sa asculti cele mai frumoase si noi manele la radio apasa pe buton din dreapta unde scrie asculta live manele si descarca fisierul de ascultare care iti aduce muzica noastra direct in calculatorul tau .Pentru a asculta cele mai bune manele asculta RadioX Net si nu vei regreta .Pentru a asculta live apasa play pe unul din cele 2 playere existente in partea dreapta a paginii .Pe Radio manele 2016.

Radio Dance

Punem la dispozitia ascultatorilor nostri pe langa sectiunea de manele si sectiunea de dance cu cel mai noi hit-uri . Descarcati acum playlist-urile sau ascultati-ne in direct caci va garantam distractie 100% . De asemenea cand se afla unul din DJ-ii nostri in emisie puteti oferi dedicatii muzicale in sectiunea specifica acestui serviciu, fara a fi perceputa nici o taxa.
Dorim sa devenim cel mai ascultat post de radio manele din Romania si nu numai si in acest sens va fi disponibila in curand si aplicatia Radio X Net pentru ambele sectiuni manele si dance . Va multumim tututot celor care ne ascultati, ne sustineti si ne apreciati efortul si va promitem sa devenim tot mai buni cu fiecare emisie .
Ascultati-ne fie live Radio manele 2016 fie descarcand fisierele care contin playlist-ul in computerul dumneavoastra. Sectiunea de chat live va ajuta sa intrati in legatura cu ceilalti ascultatori/useri care ne urmaresc si ne asculta . Ne dorim sa ajungem cea mai mare comunitate de gen si sa aducem numai muzica de calitate care sa incante auzul celor care ne indragesc.

Echipa RADIO MANELE 2016 – Radio X Net

radio manele 2016

radio manele 2016